TECHNO SYMPOSIUM W/ Technokool

2024-02-13T17:00:00.000Z

A Budapest Art Symposium egy Benedetto Sicca által kurált multidiszciplináris projekt, amelynek célja, hogy a Turbina Kulturális Központ támogatásával a zenei és előadóművészettel foglalkozó művészek számára időt és teret biztosítson a megosztásra.

Feb
13

Program

Ebben a keretben a Techno Symposium lesz az Electronic Music Table első ciklusa a város legérdekesebb művészeivel. Minden egyes összejövetelnek lesz egy speciális, a találkozó házigazdájával meghatározott fókusza. Mindenkit várunk, aki nyitott szemlélettel szeretne megosztani, gyakorolni és tanulni. Minden egyes találkozón a művészek őszintén megmutatják a művészi és technikai eszközeikről alkotott nézeteiket; nyíltan válaszolnak a résztvevők kérdéseire, és megosztják a fedélzetet néhány olyan résztvevővel, aki szeretne velük egy kis b2b-t tartani.

A részvétel ingyenes, de kérjük, jelezd, ha szeretnél csatlakozni, küldj egy e-mailt az alábbi címre: [email protected], a tárgyba írd bele a workshop nevét.

A program:

Január 24. CRB - Szórakoztatás DJ-zéssel

Január 30. Szoliver - DJ-zés és producerkedés között

Február 6. Nakrasia - Éjszakai élet és befogadás queer DJ-ként

Február 14. Technokool - A gyorsaság és a szépség művészete

Helyszín

Turbina Kulturális Központ

A Turbina Kulturális Központ egy háztömbnyi, sokszínű rendezvényhelyszín a 8. kerület szívében. A rendszeres zenés események mellett elcsíphetünk itt kiállításokat és színházi előadásokat is.

Kapcsolódó események