CLUB BADHANNA x BE MASSIVE Special

2024-02-17T21:00:00.000Z

Nyári szabadtéri események után folytatódik a klub szezon!

Feb
17

Program

Ezt tényleg nem akarod kihagyni. Következő bulinkon az egyik legjellegzetesebb szervezőcsapat, a BE MASSIVE lesz jelen.

Ne hagyd ki!

Az idén 20 éves Be Massive nem korlátozza le magát műfajokra, minden stílusból merít, ami közönségének csemege lehet. A Be Massive szigorú, mély hangzás, telt basszusok, hipnotikus groove-ok, fémes minimalizmus jellemzi.

Mindez meggyőző logikával párosulva.A nyers, ősi techno, és törtek hybrid fúziója! Minden felesleges filozófia, és sallang nélkül, de még is okosan.

Helyszín

Badhanna

Egy zabolátlan lélek elmerült Ázsiában, hogy magába szívja az aromák, ízek és kultúrák lángoló kavalkádját. Az örvénylő Brahmaputra folyótól a füstölgő Krakatau vulkánig meghódítva a kontinenst, igent mondott az útján felfedezett minden ínycsiklandó kísértésre. Vietnam egzotikus illatai, Hongkong sötét sikátorai és Malajzia izzó wokjainak aromája örökre megváltoztatták. Szenvedélytől duzzadva és még többre éhesen, mámorító atmoszférát teremtett Budapest szívében. Ahol a Távol-Kelet misztériuma igéző élményben egyesül a progresszív ázsiai streetfooddal és pikáns koktélokkal. Itt az ideje, hogy lángra lobbantsd a kalandvágyad. Mondj igent mindarra amit Badhanna kínál! De vigyázz: ha egyszer elveszel Ázsiában, onnan már nincs visszaút.

Hallgasd meg

Kapcsolódó események