Budapest Card Show 2024

2024-04-06T08:00:00.000Z

Kedves Gyűjtőtársunk!

Nagy szeretettel meghívunk a Topps és a Card Corner szervezésben immáron második alkalommal megrendezésre kerülő Budapest Card Show-ra, ahol alkalmad lesz megismerni gyűjtőtársaidat, rengeteg gyönyörű gyűjteményt láthatsz, cserélhetsz, eladhatsz, vásárolhatsz. Mindezek mellett sok meglepetéssel is készülünk Neked, lesznek meghívott sztárvendégek akikkel lehetőséged lesz találkozni és akár aláírást is kérni vagy éppen egy közös fotót készíteni, sőt exkluzív limitált kártyákhoz is hozzájuthatsz... ám még nem árulhatunk el most minden részletet.

Apr
06

Program

Kövesd a Facebook-rendezvényt ahol minden információt időben megkapsz.

A Budapest Card Show-n a hobbi szinte minden ágával találkozhatsz, FOCIS KÁRTYÁKKAL, KOSARAS KÁRTYÁKKAL, STAR WARS-szal, Forma 1-gyel, AMERIKAI FOCI-val és még BASEBALL-lal, sőt, MAGIC- és POKEMON-kártyákkal is.

Jelen lesznek hazai és külföldi kártyaboltok, breaker-csoportok, kézműves kártya készítők és szinte minden egyéb a hobbihoz köthető kiállító.

Nagyon várjuk hogy találkozzunk újra 2024. Április 6.-án a Récsei Hall rendezvényközpontban a Récsei Centerben. (1146 Budapest, Istvánmezei út 6.)

Helyszín

Récsei Center

.A **Récsei Center** egy Budapest XIV. kerületi bevásárlóközpont

Kapcsolódó események