Chily Team

2013-ban alakultunk, amikor pár barát ötlete alapján egy kis erdőbeli részt kialakítottunk magunknak, dekorációkat készítettünk, zenélgettünk, jól éreztük magunkat. 1 év után az alap ötlet kinőtte magát, ily módon nyitni akartunk egy nagyobb közösség felé, hogy csatlakozzanak hozzánk, segítsük egymást.

2014-ben egy jól ismert budapesti helyszínen, a Lámpásban elkezdtük a Psylamp sorozatot, ahol a psychill/psydub zene kedvelői újra élvezhették a rég elveszettnek hitt hangulatot, mivel ez időben rajtunk kívül más ritkán csinált olyan eseményt, ahol ez a zenei műfaj került volna a középpontba. Talán itt ismertek meg az emberek minket, mivel rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk.

Látván munkásságunkat, sok psytrance/goatrance partin is felkértek minket a chill színpad létrehozására, ahol a magukat kitáncolt emberek tudnak egy kicsit lazítani, lassabb tempóra táncolni. Ezek az események sokat jelentettek a számunkra, mivel láthattuk, hogy más szervezőcsapatok is nyitottak arra, hogy közösen alkossunk egy jobbat az elképzeltnél, színesebbé téve egymás rendezvényeit.

Az idők során beszereztünk egy saját színpadi hangtechnikát, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy csapatunk önerőből hozzon létre beltéri/kültéri rendezvényeket.

2018-ban a Budapesten a Trip hajón és a Lámpásban volt rendezvénysorozatunk, illetve 2018-2019-ben a Sziget Fesztiválon is rezidensek voltunk a Cökxpon Stage-en.

2022-ben a covid miatti szünet után újraszerveződtünk, elindítottuk a Fractal Dance goatrance sorozatunkat az Edith-ben és a Magyar Kétfarkú Kutya Párttal is elkezdtük együttműködésünket, melynek eredményeként rendszeresen fellépünk a párt rendezvényein.

2023-ban jelenleg az Edith-ben és a Synthesis-ben fut saját szervezésű rendezvénysorozatunk, de több helyen is gyakran megfordulunk, például Apsara Fesztivál, vagy CasaGrande Fesztivál.

Zenei palettánk változatos, a dub-tól a goa trance-ig, többféle tematikájú bulit szervezünk.

Jelenleg külföldön próbálunk jelen lenni minél több rendezvényen, eddig Indiában, Vietnamban és Spanyolországban sikerült.

Terveink a jövőre nézve sem mások, mint amik eddig voltak: Minőségi zenei élményt kínálni vendégeinknek, kellemes, családias atmoszférával.

Közelgő események

Lezajlott események