KRISTÓF KELEMEN BULIAJÁNLÓJA

  • Techno
  • Zene
  • Pop
  • Disco
2023. 11. 16.

Mai buliajánlónkat a sokszínű, általában kalapban megjelenő DJ és Producer, Kristóf Kelemen válogatta. Kristóf már három évesen furulyázott, később olyan zenekarokban játszott mint a PASO vagy a Fran Palermo, ott volt az erdei bulikat szervező SANTSAT kezdeténél, most pedig a Pure Lust bulisorozat rezidenseként pakolja az zenéket.

Válogatásában megtalálható két saját bulija, ahol külföldi DJ-k társaságában lép színpadra, de ajánl még egy audió-vizuális showt és egy egész estés diszkózást is. 🕺🪩✨

Pure Lust presents: Kino Todo!

Hol: TURBINA KULTURÁLIS KÖZPONT

Mikor: NOVEMBER 17.

Mi: ,,Izraelből jön a fura diszkók egyik igazi vezéregyénisége. Nagyon sokat játszottuk a zeneit a csapattal, meg más dj barátok is, remélhetőleg fergeteges lesz a hangulat es szabad tánc!"

Monkey Safari

Hol: AMPER KLUB

Mikor: NOVEMBER 24.

Mi: ,,A pécsi amper klubban először játszom , a melodic techno megkerülhetetlen alakjaival Németországból, kíváncsi vagyok milyen lesz! "

Technokunst pres. Acidmoon w/ Polygonia

Hol: TUBRINA KULTURÁLIS KÖZPONT

Mikor: NOVEMBER 25.

Mi: ,,Baromi érdekes hangzásvilág. Keveredik számomra oly kedves melankólia, izgalmas ritmikai megoldásokkal. Egy igazi mély utazásra számíthat aki eljön. "

Sobekin w/ Benjamin Fröhlich

Hol: AETHER CLUB

Mikor: DECEMBER 2.

Mi: ,,Diszkózásban talán a legjobb választás lesz a következő hetekben ez a buli. Klasszikus és old school house hangzásvilága mindenképpen megér egy táncolást aki talán nem ismerné!"

Satori presents: Maktub by Pure Lust

Hol: AKVÁRIUM

Mikor: DECEMBER 9.

Mi: ,,Hát itt igazi "bangelés " várható, a csávó teljesen kivan, jó értelemben. Egyik személyes kedvencem, aki rengeteget inspirált anno. Már járt Budapesten párszor ,ez a show amit most hoz még nem volt itthon, para vizuális világ és vad zakatolás."

Ha elvesztél a programok között, a teljes aktuális buli választékért KATT IDE! 🪩🪩