Polygonia (IO - DE)

2023-11-25T22:00:00.000Z

Technokunst pres. Acidmoon Polygonia (IO - DE) w/ Isu, Mode

Nov
25

Program

November végi találkozónkra egy igazi multilaterális művészt hozunk el a budapesti Turbina falai közé. A müncheni születésű Lindsey Wang, művésznevén Polygonia a modern techno szcéna különleges zenei színfoltja. Hosszú évek akusztikus hangszeres gyakorlását követően Polygonia a saját organikus, sokszor poliritmikus és bonyolult, rengeteg különböző stílusból merített elemeket tartalmazó egyedi hangzása a hipnotikus techno elsőszámú fellépői közé helyezte. Rendszeres fesztivál fellépései mellett a Tresor és a Berghain állandó meghívottja és idén rezidens szerephez jutott a müncheni Blitz klubban is. Zenei kalandozásait saját grafikus munkái foglalják keretbe és illusztrációi és fotós munkái is a kortárs művészi értékeket gazdagítják.

Dj szettjei nőiességének, művésziességének a techno energiájával párosított mixtúrája a Technokunst Acidmoon sorozatának egy újabb krónikás epizódja lehet November 25-én, ahol Mode felvezetését követően főhősünk 2 órás fellépése, majd Isu zárása a kínálatunk.

Helyszín

Turbina Kulturális Központ

A Turbina Kulturális Központ egy háztömbnyi, sokszínű rendezvényhelyszín a 8. kerület szívében. A rendszeres zenés események mellett elcsíphetünk itt kiállításokat és színházi előadásokat is.

Hallgasd meg

Kapcsolódó események