SZATIRIÁZIS! - DJ Feá és Dr. Egger Házibuliszínháza

2024-04-25T19:00:00.000Z

SZATIRIÁZIS!

DJ Feá és Dr. Egger házibuli-színháza

2024.04.25. 21.00 - Manyi (Bp Margit krt. 16. - 1. emelet, lakás)

Apr
25

Program

Házibuli, esztráddal.

Hülyéskedés egy szobában.

Csokibevonódás!

Koccintás az istenekkel.

Risza, risza, risza!

Régóta gondolkodtunk, hogy lehetne az imprót, a stand-upot, a kocsmafilozófiát, a közösségi sztoriépítést, valamint a házibulit, a táncban való feloldódást és a bakkhanáliák fűtött levegőjét egyetlen grandiózus, egész estés eseményben ötvözni. Törtük a fejünket, törtük, törtük. Nem jöttünk rá.

De aztán rájöttünk!

Így!

Gondoltatok már arra, hogy mi van akkor, amikor DJ Feá és Doktor Egger megy a sivatagban? Beszélgetnek, mint két két lábon járó podkaszt? Vagy szélmalomharcot vívnak a kulisszákkal? Bevonják a helyi buckalakókat (ezek vagytok ti!) és táncra perdülnek a világfa alatt?

Fekete Ádám és Egger Géza mozgó házibuli-színháza belvárosi kabaré- és rítus-folyamával elhozza neked a VÁRVA VÁRT CSATTANÓT! (És ez nem maszlag, ez a színarany igazság!) A SZATIRIÁZIS!-ban velünk együtt ökörködve gombolyíthatjátok ad hoc szüzséink fonalát, zsákban futhattok a katarzisig, miközben Feá törzsi zenéket rak be, Doktor Egger pedig lánybúcsút, szaunaszeánszot vagy éppen űrkilövést celebrál.

Az esemény immerzív, hosszú, közös partizással tagolt kollektív impró, káoszkabaré és táncviadal, eksztatikus hangkulisszákkal. Rituális ünnepély, exklúziv mulatság, banzáj, dajdaj, hepöning, és természetesen - hülyéskedés egy szobában!

Zene - DJ Feá (Fekete Ádám)

Vőfély - Dr. Egger (Egger Géza)

Részvétel: 3000 Ft.

Helyfoglalás: [email protected]

Az esemény 21:00-tól 01:00-ig tart (az alsó hangon négy óra)!

Nagyon nagy az érdeklődés, a férőhely limitált. Foglaljatok helyet: [email protected]

Kérünk titeket érkezzetek időben, az előre lefoglalt helyeket 20.45-21.00 között tudjátok elfoglalni.

Várunk titeket szeretettel!

***

Etikett:

Házibuli - amenyibben lesz zene, táncolunk, kapcsolódunk, játszunk, nevetünk!

Színház - amenyibben kezdésre kell érkezni, lesznek részek amikor be lehet kapcsolódni, lesznek amikor lehet csendben figyelni, lesznek szünetek, amikor ki lehet menni fel lehet frissülni, lehet beszélgetni, hidratálódni.

Az alkohol fogyasztását kérjük mértékkel tegyétek, az este a látszattal ellentétben nem a közös lerészegedésről fog szólni, inkább arra teszünk kísérletet, hogyan tudunk úgy feloldódni és játszani közösen, hogy közben egymásra és magunkra is tudjunk érzékenyen figyelni.

***

(A hang és kép felvétel készítés jogát fenntartjuk.)

***

((A belépőfizetés adomány formájában történik - a fenti egy megajánlott összeg.))

Helyszín

MANYI

Se nem foglaltház, se nem romkocsma, de mindenképpen olyan közösségi tér és kultúrgócpont, ami olyan egykori történelmi helyek hagyományát viszi tovább, mint a Kultiplex vagy a West Balkán.

Kapcsolódó események