Man+Machine All Night Long

2024-07-20T20:00:00.000Z

Man + Machine évek óta jól ismert előadója a magyar elektronikus zenei színtérnek. Indusztriális hangzásával, az EBM, a techno, a metal a post-punk és a dark wave iránti rajongásának keveredésével pedig egy olyan világot teremtett magának, amely egyszerre képez hidat a kortárs techno, a fúziós, kísérleti zene, a 80-as évek hangzásvilága, valamint saját lelkisége között, amiben épp annyira jelen van szenvedély és szenvedés, álom és erőszak, mint az öröm és a szorongás érzése.

A tavalyi teltházas all night longja után pedig idén is egy egészéjszakás szettet fog adni, ami egyben a születésnapi szettje is lesz, hiszen egybeesik a két dátum.

Jul
20

Program

Az esemény során (ahogy az egy valódi all night long esetében elvárható) nyitástól zárásig az évek során összegyűjtött kedvenc, illetve legújabb zenéit fogja ráborítani a Turbina közönségére egy utazás keretében, ami az egészen lassú, gondolkodós, absztraktabb szerzeményektől a melodikusabb szintetizátorzenéken át a táncolható EBM-én és őrült indusztriális technón át a krautrock-ig és a post-punkig fog tartani. Vagyis minden olyan zene ott lesz nála, amely meghatározza saját zenei esztétikáját - köztük a saját szerzeményei is.

Helyszín

Turbina Kulturális Központ

A Turbina Kulturális Központ egy háztömbnyi, sokszínű rendezvényhelyszín a 8. kerület szívében. A rendszeres zenés események mellett elcsíphetünk itt kiállításokat és színházi előadásokat is.

Kapcsolódó események