Pusztai programok és csillagles a Hortobágyon

2024-08-10T10:00:00.000Z

Csillagnézős fesztivál a Pusztai Állatparkban

Aug
10

Program

Ahogy a Perszeidák évente megközelítik a Földet, úgy tér vissza a Telekomosok Fesztiválja idén is a Hortobágyra, hogy az ország legkevésbé fényszennyezett helyszínén gyönyörködjünk együtt a csillaghullásban, miközben a Blahalouisiana akusztikus koncertje egészen a szférákig árad. Napközben hamisítatlan hortobágyi programokkal gondoskodunk róla, hogy a kicsiknek és a nagyoknak egyaránt emlékezetes legyen ez a nap. Szerezzetek örök családi élményeket, és vegyetek részt a csikósbemutatón, állatsimogatón, szekértúrán, farkasetetésen vagy látogassatok el kenuval a Kilenclyukú hídhoz. Sötétedés után az est fénypontjai a hullócsillagok lesznek, miközben hanyatt fekve várjuk a meteorrajt, csillagászaink segítenek eligazodni az égbolton és megfejteni az univerzum titkait.

Hogyan vehetsz rész?

1. Egy belépőjegy aktiválásához 30 szívre van szükség.

2. A garantált bejutáshoz aktiváld a jegyedet díjmentesen a Kérem a jegyem! gombra kattintva!

3. Egy előfizetéssel összesen 3 jegy beváltására vagy jogosult.

4. Kattints a További jegyek beváltása gombra így magaddal hozhatod még két barátodat is!

A részletes programért és naprakész információkért látogasd meg a rendezvény Facebook eseményét!

A programváltozás jogát fenntartjuk. Az eseményen fótó és videó készül, amely a Magyar Telekom kereskedelmi célú anyagain is felhasználásra kerül.

Helyszín

Hortobágy

A Hortobágyi Nemzeti Park az ország legnagyobb és legrégebbi nemzeti parkja, sokak szemében Magyarország esszenciája, a magyar puszta szinonimája. A Hortobágy a Világörökség része, számos látnivalót kínál a látogatónak a pusztai kocsikázástól a lovagláson, kerékpározáson, kisvonatozáson keresztül a vadasparkig, madárkórházig.

Kapcsolódó események