WASABI KHT x Heavenhike / support: Alaszka

2024-08-30T17:30:00.000Z

WASABI KHT

A WasabiKht. zenekar tagjai 10 év mosolyszünet után 2024 januárjában úgy döntöttek, ismét felveszik a kesztyűt a mikromenedzselés azon átlagosnak cseppet sem mondható csataterén, melyet zenekarozásnak hívnak és újfent elkezdenek együtt szórakozni Magyarország kisebb -nagyobb színpadain, remélve, hogy a rajtuk kívül jelenlévők is értékelik ezt. Az előadásaikon jobbára az első nagylemezük dalaival bíbelődnek, általában a megjelentek nem kis megelégedésére.Mindeközben a zenekartagok nem titkoltan egymás idegrendszerét reszelgetik szakadatlan, -ezt persze azért szeretettel teszik,- de mindez hozzá is tatozik a hamisítatlan WasabiKht. -életérzéshez.

HEAVENHIKE „A groove-os, olykor a hip-hophoz, máskor a jazzhez is közel merészkedő funk rock dalok csípős, ironikus szövegeket tartalmaznak, ipari mennyiségű szójátékkal.”

ALASZKA Alaszka néven futunk, alternatív rockot játszunk. Letépjük az arcod, aztán meg megríkatunk. Vagy épp fordítva.

Aug
30

Program

MENETREND:

19:30 - kapunyitás

19:45-20:20 - Alaszka

20:30-21:15 - Heavenhike

21:30-22:30 - Wasabi Kht.

Helyszín

Turbina Kulturális Központ

A Turbina Kulturális Központ egy háztömbnyi, sokszínű rendezvényhelyszín a 8. kerület szívében. A rendszeres zenés események mellett elcsíphetünk itt kiállításokat és színházi előadásokat is.

Kapcsolódó események