Bánkitó Fesztivál 2023

2023-07-13T08:00:00.000Z  -  2023-07-16T08:00:00.000Z

Mindannyian érezzük, hogy itt a változás. De tényleg. Nézz körül – itt valami teljesen más irányba megy, mint egy pár éve gondoltuk. Most a legjobb, ha figyelünk, megpróbáljuk megérteni, hogy mi zajlik körülöttünk. Tanulunk, és feldolgozzuk az információkat. Rájövünk, hogy min kell változtatnunk egyénileg, és mit tudunk tenni közösen. Szerintünk a jövő kulcsa az adaptáció. Mi nem állunk ellen a változásnak, hanem a Bánki-tó partján uraljuk azt zenészek, képzőművészek, színházi társulatok és civil szervezetek segítségével. Ott tali!

Jul
13
-
Jul
16

Program

30Y / Analog Balaton / Beton.Hofi / Bohemian Betyars / Carson Coma / Csaknekedkislány / Elefánt / Platon Karataev / 6363 / Barkóczi Noémi / Co Lee / Dé:Nash / Ekhoe / Galaxisok / Henri Gonzo és a Papírsárkányok / Jazzbois / Sisi / Samurai Drive / Vecsei H. Miklós és a QJÚB / Atka / Bongor / Damara / Felső Tízezer / Filo / Freakin' Disco / Hakumba / hari_drama sʊl band / Hundred Sins / Kolibri / Nasiimov / Obroni / Pure Lust presents: Daniel Santiago, Daniel Ban, Mirmur, Kristof Kelemen / Totem Tribe presents: MΣO Culpa, Moonbase Patel Disco, Vedat Akdağ

...és még sokan mások...

Helyszín

Bánki-tó

A Bánki-tó egy kisebb tó a Nógrád vármegyei Bánkon. A 7 hektáron elterülő, átlagosan 4 méter mély tó a fürdőzők és a horgászok körében is közkedvelt.

Kapcsolódó események