Cinema Mystica

2023-07-07T08:00:00.000Z  -  2023-12-31T21:00:00.000Z

Magyarország első immerzív digitális művészeti kiállítása visszatér, hogy megnyissa kapuit a belváros szívében, ezúttal egy állandóan nyitva tartó interaktív kiállítótérnek.

Idén nyáron megújult tartalmakkal, még sosem látott technikákkal, páratlan digitális alkotásokkal és hazánkban egyedülálló, valódi immerzív élményekkel várunk, hogy részese legyél a varázslatnak!

Jul
07
-
Dec
31

Program

“A Cinema Mystica világa a fény a hang és a művészet birodalma. Egy érzékszervi utazás mely számos egyedi új média installáción át vezet végig.

A kiállító terek átalakulnak misztikus világokká, ahol elmosódnak a határok a valóság és a vízió között, ahol a néző részesévé válik az alkotásnak, és létrejön a varázslat...”

Helyszín

Cinema Mystica

A CINEMA MYSTICA UNIVERZUM A FÉNY, A HANG ÉS A MŰVÉSZET BIRODALMA. EGY ÉRZÉKSZERVI UTAZÁS, MELY SZÁMOS EGYEDI ÚJ MÉDIA INSTALLÁCIÓN VEZET VÉGIG. A KIÁLLÍTÓ TEREK ÁTALAKULNAK MISZTIKUS VILÁGOKKÁ, AHOL ELMOSÓDNAK A HATÁROK A VALÓSÁG ÉS A VÍZIÓ KÖZÖTT, AHOL A NÉZŐ RÉSZESÉVÉ VÁLIK AZ ALKOTÁSNAK, ÉS LÉTREJÖN A VARÁZSLAT... A CINEMA MYSTICA ALKOTÓI ÚJRAGONDOLTÁK A MŰVÉSZET ÉS A TECHNOLÓGIA KAPCSOLATÁT, LÉTREHOZVA EGY PÁRATLAN AUDIOVIZUÁLIS ÉLMÉNYT, MELY EGYEDÜLÁLLÓ A HAZAI MŰVÉSZETI PALETTÁN. DIGITÁLIS ALKOTÁSOK, IMMERZÍV VETÍTETT TEREK, 3D NYOMTATOTT SZOBROK, INTERAKTÍV ÉLMÉNYEK ÉS RÖVIDFILMEK VÁRJAK A LÁTOGATÓT. 2023 NYARÁTÓL ÚJ HELYSZÍNEN, A BELVÁROSI PÁRISI UDVAR-BAN, MEGÚJULT TARTALMAKKAL ÉS LÉLEGZETELÁLLÍTÓ ÚJDONSÁGOKKAL NYITJA ÚJRA KAPUIT A CINEMA MYSTICA.

Kapcsolódó események