fromtheredsun & Perfekt Square

2023-12-07T18:00:00.000Z

A fromtheredsun alternatív rock kvartettje és a Perfekt Square "Budapest Grunge"-nak elkeresztelt stílusa zenéli be a Klubszobánkat december 7-én.

Dec
07

Program

fromtheredsun

Legyen az sivatagi homokvihar, egy esős őszi nap, vagy egy klub koncert afterje, a fromtheredsun mindenhonnan próbál ihletet meríteni. Mint ahogy a zenekari tagokat is teljesen véletlenül fújta össze szél, a számok maguk is egy szokatlan egyveleget alkotnak. Félelem, harag, szomorúság, bizonytalanság és egy kis remény, hogy minden jóra fog fordulni.

Alternatív rock kvartett akik csak élvezik, hogy zenélhetnek.

Perfekt Square

Declan, Eric, Misi és Sanyi kb 8 év kihagyás után találtak újra egymásra 2020-ban, amikor is korábbi feldolgozás zenekaros tapasztalatok után, valami mást, eredetibbet szerettek volna együtt alkotni. A dolgok a vártnál jobban alakultak, és 2021-től a banda saját dalokat kezdett írni és játszani az általuk "Budapest Grunge"-nak elkeresztelt stílusban. Debütáló EP-jük "Salt Water Anger" 2022-ben jelent meg, és hamarosan első albumuk felvételét kezdik meg. A társadalmunkról, saját érzéseikről szóló dalszövegeik súlyos riffekkel kombinálva mozgatják meg az elmét és a testet!

Helyszín

Turbina Kulturális Központ

A Turbina Kulturális Központ egy háztömbnyi, sokszínű rendezvényhelyszín a 8. kerület szívében. A rendszeres zenés események mellett elcsíphetünk itt kiállításokat és színházi előadásokat is.

Hallgasd meg

Kapcsolódó események

Nincsenek aktuális kapcsolódó események.