TRANSCENDENT WAVES ⁓ ZSÁGER BALÁZS & SIBLICITY, AIWA

2023-12-02T17:30:00.000Z

Zságer Balázs új, hiánypótló live act sorozata ezúttal az atmoszférikus, meditációs zenékre fókuszál – azoknak szól, akik szeretnek elmerülni az élőben megszülető ambient szövetekben és a pszichedelikus elektronikus zenékben.

Dec
02

Program

Hogyan fejleszthetjük a hallgatás képességét magunkban? Mi folyik a saját elménkben, miközben hallgatunk? Hogyan zárhatjuk ki maximális mértékben a külvilágot? Milyen élményekkel lehetünk gazdagabbak, ha elmélyülünk a hangok magával ragadó világában, amely minden pillanatunkat áthatja? - A Transcendent Waves sorozat ezekre a kérdésekre keresi a választ.A meditációs hallgatás segítségével mélyebben éljük meg az öntudat és az éberség pillanatait. A hangok gyógyító ereje hatással lehet a figyelmünkre, a kreatívitásunkra egy olyan világban, amely napról napra hangosabb lesz.

A live act szeánszra szönyegekkel, párnákkalkészülünk, de nyugodtan hozzatok magatokkal jógaszönyeget, hálózsákot.

Helyszín

MOMkult

A MOMkult Budapest egyik meghatározó közösségi és kulturális tere. Az elmúlt hetven évben számos hazai és nemzetközi produkciónak adott otthont a Bauhaus épület. Jazz, pop, klasszikus zene, kortárstánc, standup, előadások, beszélgetések, színházi produkciók és fesztiválok töltik meg az épület belső és külső tereit.

Hallgasd meg

Kapcsolódó események