Art Fair and Affair: Pre-Christmas Sale and Party

2023-12-09T14:00:00.000Z

Tedd pikánsabbá az ünnepeket a Kunstfuck Art Residency előkarácsonyi vásárán

Dec
09

Program

Tedd pikánsabbá az ünnepeket a Kunstfuck Art Residency előkarácsonyi vásárán, az ART FAIR & AFFAIR partin. Ez nem csupán egy esemény, inkább egy fieszta, amely várja a művészet iránt érdeklődőket a december 9-én a STUDIO22-ben (1081 Budapest, Népszínház u. 22., 3. emelet, 16-os kapucsengő)

És mi a helyzet a váráson szereplő munkákkal? Készüljetek, mert a 3000 és 15 000 Ft között eladásra ajánlott műalkotásoknak babonázó erejük van. Ezek nem a nagymamád festményei; ezek a Kunstfuck Art Residency művészeinek pimasz agyszüleményei. Képzeld csak magad elé: fekvő aktok, álló provokátorok, a képzeleteddel kacérkodó művészet. Egy szexi expo! Ezek a csábító művek, amelyek akt rajzórák során készültek, különböző pózokat és technikákat - kollázs, tinta, aranylevél, pasztell, akvarell — ölelnek fel.

A Kunstfuck művészeti rezidenciáról: A Kunstfuck nem csak egy tér; ez egy többoldalú oktatási fellegvár, amely festőórákat, élő rajzórákat, előadásokat és változatos művészeti programokat kínál. A Kunstfuck név a művészethez való posztmodernista hozzáállást tükrözi, és játékos fejhajtás a híres stockholmi Művészeti Egyetem neve előtt (Konstfack: Konst - művészet, fack — kar, svédül).

De ez még nem minden! Készülj fel Budapest nem mindennapi zenei figurájának, Alexey Zelensky varázslatos jazz-indie hangzására. Az ő dallamai kísérik művészi kalandozásunkat, a STUDIO22 bárjában pedig csillapíthatjuk a szomjunkat.

Érdekesség: Oksana Devochkina és Alexey Zelensky közös kalandja 2018-ban indult és a 2022-es Velencei Biennále Arte kiállításon való részvételtől a budapesti landolásig vezetett. Küldetésük? Félig magán művészeti eseményekkel és rejtett helyszínekkel gazdagítani a kulturális életet.

**Gyere és ünnepeld az ünnepeket a művészet, a zene és egy csipetnyi huncutság fúziójával. **A Művészeti Vásár és Affér nem csak egy esemény; ez egy happening. Az idei vásárnak a STUDIO22 ad otthont, amely egy új kreatív tér Budapest belvárosában, ahol művészeti workshopok, kiállítások és egyéb kulturális események kerülnek megrendezésre. Találkozunk ott, a Népszinház utca 22-ben december 9-én!

Helyszín

STUDIO22

A STUDIO22 többfunkciós kreatív tér, mely kis közösségek számára kínál összművészeti programokat (zene, film, kiállítás, előadóművészet) helyszíne, valamint művészetimenedzsment irodaként is működik.

Kapcsolódó események