Fran Palermo & The Grinch Orchestra I Guest: Deep Glaze

2023-12-26T19:00:00.000Z

Karácsonyi és egyben évzáró koncertje a Fran Palermo zenekarnak amely ezúttal 7 extra fúvóssal kiegészülve adja elő rendhagyó koncertjét az A38 Hajó színpadán. A Fran Palermo ezután néhány hónapra elvonul, hogy megkezdje munkálatait egy új lemezen. Gyertek, hallgassátok meg, hogy szól a zenekar a BJC Big Band fúvósaival kiegészülve. Ilyen még egyszer nem lesz...

Dec
26

Program

Fran Palermo

A Fran Palermót 2011 végén alapította Henri Gonzo énekes-gitáros-frontember Budapesten. A zenekar stílusa sok különféle műfajt érint az indie-től a rock and rollon át az afropopig, mindez az ütősökkel, fúvósokkal és billentyűssel megdobott mediterrán hangulattal fűszerezve. Egyedi, összetett hangzásvpiláguk talán annak is köszönhető, hogy négy nemzet – magyar, spanyol, kubai, görög – gyermekei hozták magukkal és gyúrták egybe zenei kultúrájukat. Mostanra az együttes meghatározó budapesti koncertzenekarrá nőtte ki magát, és hűséges rajongótábort tudhatnak maguk körül.

A színpadon a zenekartól megszokott és az alkalomhoz illő eklektikus dekoráció emeli majd a hangulatot, az estét pedig a Deep Glaze nyitja!

Helyszín

A38 Hajó

A szénbányászó hajóból átakalított A38 simán Budapest legizgibb szpotja. A hajó gyomra lassan 20 éve ad otthont az élő- és elektronikus zene széles palettájának, teltháznál pedig bőven érezni, ahogy a bulizók ütemes mozgása hullámokat csap a Dunában. Külföldi fellépők is gyakran emlegetik fel utólag, mint kedvenc klubjukat.

Hallgasd meg

Kapcsolódó események