Classic Car Show & Expo

2024-04-20T06:00:00.000Z

A rendezvény alapgondolata, már jónéhány éve megfoglamazódott néhány olyan ember fejében akik szerelmesek a Mercedes-Benz márkába. Legyen egy olyan kiállítás ahol a Mercedes-Benz márka legjobb, legkülönlegesebb darabjai kerülnek bemutatásra.

Apr
20

Program

A közel 5.000m2-es területen (2500m2 zárt) bemutatásra kerülő autók töbségének tőrténete, történelme van, amit szeretnénk megosztani a kilátogató vendégekkel is. Egy kiállítás, amely egyszerre mutatja be az időtlen elegáns dizájnt, a német eleganciát és precizitást valamint az érzést és az illatot, amely mind a múlt, a jelen és a jövő kalandjairól mesél.A két napos rendezvény ideje alatt a látogatók, az elmúlt 60 év, 100 Legendás Mercedes-Benz klasszikusát tekinthetik meg testközelből. Köztük olyan autókat is, amelyből mostanra csak néhány gyűjtői darab maradt fenn a világban. A helyszínre érkeznek az elmúlt évtizedekben a Magyar Köztársasági Őrezredben szolgálthazai államfők autói mellett a Dallas sorozatban ikonikussá vált, a Ewing család tagjaiáltal hajtottMercedesek is.

Kísérő rendezvényként szervezzük meg az “I. Szegedi Merci AlkatrészBőrzét" és lehetőség nyílik klasszikus autókat vásárolni a “Retro Autópiac”-on.

Helyszín

Pick Aréna

A szegedi Pick Aréna egy 2021-ben átadott sportcsarnok a Felső-Tisza-part szomszédságában. A sportcsarnok volt az egyik helyszíne a 2022-es férfi kézilabda-Európa-bajnokságnak, ezen kívül számos sport, zenei és kulturális eseménynek ad otthont.

Kapcsolódó események