CRIME w/ SHOKI287

2024-03-30T22:00:00.000Z

☣️ A következő CRIME még hangosabb és felszabadultabb lesz (ha ez egyáltalán lehetséges), hisz SHOKI287 csatlakozik hozzánk. Amikor a berlini származású előadó épp nem az erotikus fantáziáiról, a modern női egyenjogúságról és az ördöggel való mámoros táncairól rappel, akkor ezeket az energiákat őrült DJ-szettekben vezeti le. A Tiefbasskommando nevű hiphop-kollektíva tagjaként ismert, latex maszkot viselő rapper és DJ azt pörgeti, amire ő maga is szívesen táncol: gyors techno, trance és rap kiadványainak remixei, utóbbit mikrofonnal a kezében. Akárcsak rap videóiban, SHOKI287 jelenléte szabad játékosságot sugároz, a gyors ütemeket pedig anarchikus, szexpozitív performativitással és egyenes underground attitűddel kombinálja. Miután Németország-szerte meghódította a klubokat és a fesztiválokat, sőt még a Pride Berlinen is fellépett, itt az ideje, hogy a Turbinában is elbűvöljön minket.

Mar
30

Program

Ezúttal az egész Turbinát befoglaljuk, a nagyteremben $hoki és rezidenseink: CRIME és Hexcode mellett a NoFear tündér, Akác is játszik majd, míg a klubszobában Ipar, Szoliver és Third 2hift tartják a magasfeszültséget.

⛔ Szexizmus, rasszizmus, queerfóbia, zaklatás, nem kívánt fogdosás, vagy bármilyen gyűlölet szigorúan tilos és azonnali kitiltást eredményez az eseményről!

LINE UP

| Main room |

SHOKI287

https://soundcloud.com/shoki287

https://www.instagram.com/shoki287/

CRIME

https://soundcloud.com/crimecrime

https://www.instagram.com/_crimecrime/

Hexcode

https://soundcloud.com/hhexcode

https://www.instagram.com/hexcode__/

Akác

https://soundcloud.com/aakac

https://www.instagram.com/akac___

| Club room |

IPAR

https://soundcloud.com/ipar1

https://www.instagram.com/iparrrr/

THIRD 2HIFT

https://soundcloud.com/third_2hift

https://www.instagram.com/third_2hift/

Szoliver

https://soundcloud.com/szoliver

https://www.instagram.com/szoliver/

Helyszín

Turbina Kulturális Központ

A Turbina Kulturális Központ egy háztömbnyi, sokszínű rendezvényhelyszín a 8. kerület szívében. A rendszeres zenés események mellett elcsíphetünk itt kiállításokat és színházi előadásokat is.

Kapcsolódó események