VISIONS TO ANOTHER DIMENSIONS

2024-04-11T17:00:00.000Z  -  2024-05-11T21:30:00.000Z

2024. április 11-én, csütörtökön 19 órakor nyílik kiállítás "VISIONS TO ANOTHER DIMENSIONS" címmel a Gödör Klub galéria terében. A megnyitót egy rövidke beszéddel és muzsikával fogjuk fűszerezni.

A tárlat összesen 7 festőművész munkáját mutatja be. Közülük vannak akik évek óta ismerik egymást, van akik csak a tavalyi fesztiválszezon során ismerkedtek meg - de egy biztos, ami munkáikat ihleti az igenis hasonló és összekapcsolódik.

Apr
11
-
May
11

Program

Kiállítók (ABC-sorrendben):

-CSENGERI VIKTORINA-

„Rajzaimmal személyesen átélt, szürreális történeteket és számomra fontos álmokat szeretnék megjeleníteni.

Leginkább tűfilccel dolgozom, mert ezzel az eszközzel a végtelenségig bele tudok merülni a különféle organikus, természeti képek megalkotásába - minden vonal kanyarodik, görbül, megfordul vagy spirálisan halad. Ezekhez alapnak változatos felületeket használok, mint a fametszetek és a körvászon.”

Facebook: Csengeri Viktorina Art

instagram: @csengerinart

- IVÁNYI HELKA -

„Szeretek a jobb kezemmel véleményt formálni. Arcot, formát, gesztust adni annak a negatív élménynek, amit néhány nappal korábban tapasztaltam... vagy egy nagyobb léptékű eseménynek a világban, amire nekem, mint földi lakosnak, a saját nyelvemen kell reagálnom. Az is feltűnő számomra, hogy azok a kis új világok, amelyeket a festményeimen létrehozok, valójában az én nagyon személyes valóságom - ahogyan látom a környezetemet, ahogyan reflektálok a történésekre. Például nagyon felszabadító érzés intenzív érzelmeket exportálni a vásznaimra. Egy nagy sóhajhoz hasonlítanám, amit sokáig visszatartottál. Ebben az esetben egy nagy, színes, szürrealista sóhajhoz. Ezért a képeimet gyakran "vizuális naplónak" is hívom.”

instagram: @helka.studio

Weboldal: https://www.helka.studio

- JAKÓCS DOROTTYA -

Facebook: Jakócs Dorottya Artist

instagram: @jakocsdorka

- NÁNÁSI FEDOR -

Facebook: Fedor art

instagram: @art_alchem_

- TÁMBA VIKTOR -

„Amióta az eszemet tudom, alkotok. Közel áll a szívemhez a képzõ - és iparmūvészet, fõként az éteri pszichedelikus vonal.

Közel egy éve kezdtem festeni akrillal és nagyon megszerettem a médiumot.”

- TINGYELA STEFÁNIA -

„Úgy gondolom, a figyelem a kulcs. Így lesz bábból pillangó,- a szabad asszociációkból, szürreális képzettársításokból egy mélyebb megértés. Munkáimmal a szabad megismerés terét szeretném kinyitni, melyben a befogadó párbeszédbe kezdhet önmagával.”

Facebook: Tingyela Stefánia Art

instagram: @stefitingyela

- VÁRNAI KRISZTINA -

„2016 óta festek akrillal. Nem adok a festményeknek címet, hiszen maga a kép vizuális nyelven iródik, így ahány befogadó, annyi jelentés párosul hozzájuk.”

Facebook: Várnai Krisztina

instagram: @kriszta_soulprints

A kiállítás közel egy hónapig látogatható minden héten szerdától szombatig, a délután hat óra és éjfél közötti idősávban.

Várunk mindenkit szeretettel!

Helyszín

Gödör Klub

Szubkulturális találkozási pont, klubkoncertes szórakozóhely, befogadó közösségi tér, kortárs kocsma.

Kapcsolódó események