Carson Coma Warmup by Telekom Electronic Beats

2024-04-06T10:00:00.000Z

Egésznapos programmal készülünk a Carson Coma születésnapi MVM Dome koncertjére érkező korai madaraknak, ugyanis az épület előtti téren már déltől adagoljuk az estéhez szükséges kordbársonyos hangulatot.

Apr
06

Program

2024. április 6., szombat
  • 12:00-12:30
    Fodor Dávid
  • 12:30-13:00
    Hegedűs Józsi
  • 13:45-14:30
    Damara
  • 14:45-15:15
    Flanger kids
  • 15:30-16:00
    Telehold

A hangolódásban olyan előadók segítenek, mint Hegedűs Józsi, aki előzenekarként egy turnéra is elkísérte a fiúkat, a Szelektorban feltűnt, kellemes elektropopot játszó Flanger Kids, a Damara, a Giliszta és a Hari_drama sokszínű zenésze, Fodor Dávid és a Carson Coma első Palántaprogramját megnyerő Telehold zenekar.

A koncertek mellett kvízzel, fotófallal és zenekari mörcsökkel várjuk a legnagyobb carson komákat, az estére való frissentartást pedig étel- és italpultok garantálják.

Az esemény ingyenesen látogatható.

Carson Coma - 5. születésnapi koncert:

https://www.facebook.com/events/6549797441780544

Helyszín

MVM Dome

Az MVM Dome a 7. legnagyobb fedett rendezvényhelyszín Európában. Befogadóképessége sportesemények és koncertek esetén is lényegesen nagyobb, mint a Budapest Sportarénáé. 20 022 férőhely, 50.000 m2 alapterület, innovatív, változatosan variálható terek, melyek különféle teremsportágak (kézi-, kosár- és röplabda, futsal, jégkorong, tenisz, korcsolya), valamint bizonyos atlétikai, lovas- és motoros versenyek, mobil medencében pedig akár úszóversenyek és vízilabdamérkőzések lebonyolítására is alkalmasak. Az épületbe 6 bejáraton keresztül, 8 mozgólépcső segítségével juthatnak el a nézők az arénatérbe a 3 szinten kialakított átjárható tribünökhöz. Az épület tagolása kívülről az izomrostokra emlékeztet: a kifelé dőlő, ellipszis alapú hasábokra felhelyezett fényszalagok nem csak körbeölelik az épületet, de különféle színekkel, programozott fényjátékokkal az egész épület mozgásba is hozható. Az épület homlokzatán egy kb 600 m2-es kijelző található. A Főbejáratnál impozáns előcsarnok (foyer) érkeznek a vendégek, melyben egy grandiózus, 848 darab kézzel készített üvegcsőből álló függesztett fényinstalláció fogadja a látogatókat. A szabályozható sportvilágítás a legmagasabb fokú világversenyek HDTV-közvetítéseire, valamint a flicker free technológia miatt szuperlassított felvételekre is alkalmas. A világítási rendszer rendezvények, koncertek lebonyolításánál is fontos szerepelt tölt be, alkalmas a nézőtér színhőmérsékletének változtatására, amivel a nézőtér világítása a csarnok átalakítása nélkül, pusztán a világításvezérlésen keresztül, programozott módon képes funkciót váltani. Mindez, ilyen teljesítményű lámpatestek esetében, európai szinten is első és egyedülálló. A nézőtérben egy modern központi kijelző (cube) felel a tájékoztatásért.

Hallgasd meg

Kapcsolódó események