Tel Aviv Nights ⎢DIY Sandwiches & superb DJs

2024-09-19T10:00:00.000Z  -  2024-09-21T22:00:00.000Z

Szeptember 19 és 22. között egy jó nagy csipetnyit hozunk nektek a tel-avivi mediterrán életérzésből eldugott kertünkbe!

Aki lemarad, kimarad mesteri DIY pitaszendvicseinkről és a gondosan összeillesztett DJ-k szettjeiről.

Sep
19
-
Sep
21

Program

A nyári Tel Aviv életérzést importáljuk ezeken a koraőszi napokon mediterrán kertünkbe. A gyümölcsöktől és zöldségektől roskadozó piac, a fűszerkánaán, a talponállva, könyékig tahinisen elfogyasztott piták látványa, a mindig lüktető éjszakai élet - ezek a képek ugranak be elsőként, mikor gondolatban Tel Aviv utcáit járjuk.

Szeptember 19 és 22. között egy jó nagy csipetnyit hozunk nektek ebből a mediterrán életérzésből eldugott kertünkbe!

Aki lemarad, kimarad mesteri DIY pitaszendvicseinkről és a gondosan összeillesztett DJ-k szettjeiről.

∼ MENU ∼

∼ DIY Falafel Sandwich (L,V)

Grillezett pita hummusszal, izraeli salátával, jemeni káposztával és friss ropogós falafel golyókkal, burgonya chipsszel és tahinivel tálalva.

3990.-

∼ DIY Sabich Sandwich (L,V)

Grillezet pita humusszal, izraeli salátával, jemeni káposztával sült padlizsánnal és lágytojással, burgony chipsszel és tahinivel tálalva.

3990.-

∼ DIY Shawarma Sandwich (L)

Grillezett pita humusszal, izraeli salátával, jemeni káposztával és titkos fűszerezésű csirkecomb filével, burgonya chipsszel és tahinivel tálalva.

4590.-

∼ DIY Beef Kebab (L)

Grillezett pita humusszal, izraeli salátával, jemeni káposztával és marha kebabbal, burgonya chipsszel és tahinivel tálalva.

4990.-

∼ DIY Lamb Kofta Sandwich (L)

Grillezet pita humusszal, izraeli salátával, jemeni káposztával és fűszeres bárányköftével, burgony chipsszel és tahinivel tálalva.

5990.-

∼ LINE UP ∼

19.09.

∼ DJ BA10

∼ Stereostrip

20.09.

∼ DJ Revolution

∼ Wolfie

21.09.

∼ Gozth

∼ Benski

22.09.

∼ Mahogany

∼ Teomo

∼ RESERVATION ∼

https://www.mazeltov.hu

+36 70 626 42 80

Helyszín

Mazel Tov

Gasztronómia és kultúra – a Mazel Tov e két közös szenvedélyünk kapcsolódási pontjait keresve született. Az ötlet, amely a számunkra fontos gondolatok, a nyitott szemlélet, valamint a helyi adottságok és a mediterrán konyha kiemelésén alapult, 2014-ben vált valóra. Elképzelésünk a budapesti történelmi zsidónegyed különleges atmoszférájában a hangulatos városi kertek víziójának megvalósítása, megtöltése egyedi tartalommal – jó iránynak bizonyult. A Mazel Tov célja működése óta egy nyitott szemléletű, gasztronómiai és kulturális szempontból meghatározó, fesztelen origó megteremtése, amely évszaktól független, déltől éjszakába hajlóan vár Benneteket, legyen szó baráti fröccsözésről, családi ebédről, vagy egy szelet jeruzsálemi túrótortáról.

Kapcsolódó események