K-k 10-y: Galactic Jackson, Küss Mich, Crimson, Max Sinclair a Gólyában

2024-04-19T20:00:00.000Z

10 éves a Kreative Kontrol és ezt a Gólyának hála meg is ünnepljük egy K-k All Star line uppal:

𝗚𝗮𝗹𝗮𝗰𝘁𝗶𝗰 𝗝𝗮𝗰𝗸𝘀𝗼𝗻

𝗞ü𝘀𝘀 𝗠𝗶𝗰𝗵

𝗗𝗝 𝗖𝗿𝗶𝗺𝘀𝗼𝗻 𝗽𝗿𝗲𝘀. 𝗣𝗼𝗶𝘀𝗼𝗻 𝗖𝗿𝘆

𝗠𝗮𝘅 𝗦𝗶𝗻𝗰𝗹𝗮𝗶𝗿

Apr
19

Program

2014 április 18-án indult útjára a K-k, és az elmúlt 10 évben volt szerencsénk 17 hétvégi és 70 hétköznapi eseményt szervezni az ASPIRIN sorozatunkkal együtt. Ezen a 87 alkalom során összesen 102 DJ lépett fel legalább egyszer, de akadt olyan, aki többször is visszatért! Nagy öröm számunkra, hogy ebben a legnagyobb arányban hazai kiválóságok pörgették legjobb trackjeiket, mivel mindössze 15 disc jockey érkezett külföldről. Azonban a számvetés ezzel korántsem ér véget, hiszen az elmúlt tíz évben 43 live act is megtisztelt minket, közülük néhányan többször is felléptek. Ebből mindössze 6 artist volt külföldi, ami újra csak azt bizonyítja, hogy mennyi remek producerrel büszkélkedhet a hazai színtéren. Végül, de nem utolsó sorban, hétvégi eseményeink gyakran kollaborációra épültek más csapatokkal, ami szintén nagy megtiszteltetés volt. Mindig fontos célként tartottuk szem előtt a hazai szcéna erősítését, a közösség építését és a nyitottságot. A korábbi évek során több lehetőségünk adódott mára már egyre korlátozottabbá váltak, ezért külön öröm számunkra, hogy a Gólya támogatásával ez az este megvalósulhat.

𝗚𝗮𝗹𝗮𝗰𝘁𝗶𝗰 𝗝𝗮𝗰𝗸𝘀𝗼𝗻-t nem igazán kell bemutatni senkinek sem. Mindenki kedvenc bajuszos vinyl zsokéja a Kreative Kontrolhoz is közel áll, és számtalanszor erősítette már a line-upunkat remek szettjeivel a kezdetek óta, nagy öröm, hogy ezen az estén is tiszteletét teszi nálunk!

Ahogy már említettük, a K-k mindig is szeretett kollaborálni, és az egyik első ilyen eseményt a 𝗞ü𝘀𝘀 𝗠𝗶𝗰𝗵 srácokkal szerveztük. Ez nagy megtiszteltetés volt számunkra, mert mindig is nagyra értékeltük, amit csináltak, legyen az a legjobb külföldi actek elhozatala Budapestre, vagy az egész estés zenéleseik. Nem csoda, hogy Splatter és Gordon nem egyszer volt vendégünk az elmúlt 10 év során, de erre az estére duóban érkeznek Küss Mich szettel!

𝗗𝗝 𝗖𝗿𝗶𝗺𝘀𝗼𝗻-t sem kell bemutatni a hazai közönségnek, ahogy Jackson-t vagy a Küss Mich srácokat sem. Crimson az egyik legsokoldalúbb DJ, akit ismerünk. Nem igazán tudunk olyan helyzetet vagy tematikájú estét elképzelni, ahol ne állna meg a helyét, legyen az akár obskúrus vagy egy világosabb hangvételű esemény - mi is többször teszteltük már! Ezen az estén 𝗣𝗼𝗶𝘀𝗼𝗻 𝗖𝗿𝘆 világát hallhatjuk majd!

K-k házigazda pedig nem más mint 𝘔𝘢𝘹 𝘚𝘪𝘯𝘤𝘭𝘢𝘪𝘳.

Borító Jani Daniel (Studio Jetski) munkája, mint ahogy minden K-k artwork az elmúlt 10 évben!

Este támogatása: 3 000 HUF

Hallgasd meg

Kapcsolódó események